Vores vision

Forældrenes kærtegn er grundlaget for barnets helbred. Alle forældre mærker en stor kærlighed til barnet med det samme det fødes. Vi kan hjælpe med nemme teknikker til at styke disse kærtegn til barnet og samtidig forbygge ubalancer i kroppen og hjælpe med teknikker til af afbalancere hvis der alligevel skulle komme sygdom eller uro hos barnet.

Naturlig behandling af barnet må være at foretrække når barnet ikke har det godt. Vores online kurser er tænkt som en zoneterapi guide til forældre, der gerne selv vil kunne hjælpe deres barn med at genoprette balance i kroppen på en naturlig måde.

Vores online kurser adskiller fra andre, ved at vi altid tænker hele kroppen og årsag ind i vores zoneterapi behandlinger som i lærer på kurserne.

Der vil være tidspunkter hvor behandling med zoneterapi skal være ved en professionel zoneterapeut. Det kan være når sygdommen er kommet langt ud over egne forståelser for sammenhængen, og måske har i prøvet egenhandling uden resultater, men efter besøg hos en uddannet zoneterapeut kan i selv vedligeholde det god resultat med vores online kurser.

Det skal være nemt at give, vidunderligt at modtage – og det skal virke!