Jeanette Gammelgaard

 

Faglig baggrund


Jeg blev uddannet Social- og Sundhedsassistent i 2010. De første år som uddannet boede og arbejdede jeg i Ghana, hvor jeg var praktikvejleder, underviser og arbejdede på hospitaler.

Jeg har taget uddannelsen som zoneterapeut på LOGOS i Århus – en uddannelse hvor jeg fandt min plads og et fag som jeg elsker at være i.

Jeg driver sin egen klinik med zoneterapi og massage i Silkeborg midtby.  Jeg behandler dagligt babyer og børn med mange forskellige udfordringer og nyder at have mit fokus der. Jeg har interesse i at nå hele vejen rundt om barnet. I starten af 2018 bliver jeg færdiguddannet som Børnesundhedsvejleder hos sundhedsplejerske Anette Straadt.

 

Privat


Jeg er mor til to drenge. Den første dreng er født i 2012 og min anden dreng kom til verden i 2014. Jeg har altid været optaget af den gode trivsel for børn og den blev endnu større da jeg selv blev mor.

Interessen for zoneterapi opstod for alvor da mit første barn fik astmastisk bronkitis som spæd. I en længere periode var han i medicinsk behandling, hvilket ikke havde den store effekt. Jeg besluttede mig derfor at gå den alternative vej hvor han blev behandlet af en dygtig zoneterapeut. Jeg så med egne øjne hvad zoneterapien gjorde og hvor hurtigt og effektivt det var. 

Janni Almosetoft

 
Faglig baggrund

Jeg startede for 20 år siden med at uddanne mig i massage, allerede der så jeg hvor stor virkning behandling havde på børn, de blev afslappede, glade og trives bedre. Jeg tog så en uddannelse som zoneterapeut mens jeg selv have små børn, jeg brugte min viden til egne børn og begyndte at få børn i behandling direkte fra neonatalafdeling fra sygehuset i Esbjerg, og ingen tvivl om at det hjalp både børn og familie til en bedre hverdag. Min viden omkring børn og zoneterapi er vokset hver dag siden, da jeg dagligt behandler børn i min klinik. Samtidig underviser jeg andre behandlere i babyzoneterapi og massage. Jeg har flere forskellige uddannelser indenfor akupunktur, healing, selvudvikling, energibehandling og børnebehandling oveni min viden. I dag er jeg forfatter til bogen “Zoneterapi med afsæt i traditionel kinesisk medicin” og sidst bogen “Babyzoneterapi, en guide til forældre om zoneterapi”. I dag er jeg daglig leder af zoneterapiskolen Logos i Aarhus og har egen klinik.

 

Privat


Jeg bor i Aarhus og har 4 børn, der er fra 1993, 1996, 1999 og 2000, så de er ved at flyve fra reden. Jeg elsker at være mor, og jeg glæder mig meget til at se hvilke veje de hver især går. Jeg har været alenemor i mange år og har heldigvis haft god kontakt til deres far, så udover at der har været nok at se til i hverdagen, har det også været en den bedste tid at se dem vokse op. Så nu er jeg nået en alder hvor roen har sænket sig omkring mig og jeg vil elske at kunne dele mig viden til andre. Min sommerferie 2017 har jeg brugt som frivillig på børnelejr for Red Barnet, hvilket fremover skal have plads i mit liv.