Samarbejdspartnere

Hos Raskerollinger samarbejder vi med forskellige behandlere og virksomheder med gode og sunde produkter, så vi kan give dig og dit barn den bedste hverdag

 

 
 

 
SMILE WIDE 
Det er det anderkendte schweisiske firma CURAPROX som står bag produktet. Det er tandpasta med aktivt kul som er en endnu bedre tandpasta end de gennemsnitlige tandpastaer, som du kender i diverse supermarkeder. Den indeholder naturligvis den almindelige four som du kender, men udover dette, så indeholder den også aktivt kul og hydroxylapatite. Dette betyder, at den ikke bare vedligeholder din emalje, men er med til at genopbygge den. Så dette er ikke et supplement til din sædvanlige tandbørstning.

HVAD TILBYDER SMILE WIDE TIL DE SMÅ: 

- CURAbaby bidering
- Babytandbørste fra 0 -2 år
- Børnetandbørste fra 2 - 10 år

Få 10% rabat på dit køb som medlem af Klub Raskerollinger.


Køb her: www.smilewide.dk
 

 
OTTENDAL
Ottendal 
er en børne webshop med fokus på nordisk interiør til børneværelset. Ottendal går op i velvær og økologi, derfor sørger de altid for at de produkter de tilbyder på deres hjemmeside er nøje udvalgte.

Ottendal er et lille team, men med stor udvikling. De elsker at forkæle og det vil du også opleve på deres sociale medier. De elsker at holde konkurrencer og ikke mindst lave goodiebags til deres kunder, når de er rundt på messer.

Få 10% rabat på dit køb som medlem af Klub Raskerollinger.


Køb her: www.ottendal.com
 

 
BABYKRAES, babybad
KRAES babybad er udviklet som et naturligt, plejende og sæbefrit alternativ til de gængse produkter på markedet. Mange forældre til børn med problemhud oplever at kunne rense babyhuden, uden efterfølgende at være nødsaget til at anvende olier og cremer. KRAES babybad kan derfor med fordel anvendes af forældre til børn med problemhud, og forældre til børn som ikke oplever hudproblemer.

Se mere på http://babykraes.dk