Ofte stillede spørgsmål
 

Hvad er zoneterapi?

Der er forskellige hypoteser om hvorfor zoneterapien virker; der er ingen videnskabelig forklaring. Det man ved er at kroppens evne til selvhelbredelse er meget stræk og den responderer på zoneterapien. Zoneterapi virker akut smertelindrende  og afslappende

Zonterapi bliver mere og mere populært som behandling af spædbørn. Zoneterapi kan være med til at udvikle det grundlæggende bånd mellem forældre og barn.


Hvad skal jeg foreberede inden jeg giver mit barn zoneterapi?
Det allervigtigste er at du og barnet har en god kontakt. Sørg for at dit barn ligger behageligt og at du sidder godt. Hav lidt creme eller olie klar til at smøre barnets fødder ind i, da det er nemmere at behandle blidt og nænsomt.


 

Hvilke bivirkninger kan det have?

Når man behandler med zoneterapi kan der efterfølgende opstå bivirkninger. Oftes er bivirkningerne en forbedring af barnets tilstand, men du vil også kunne opleve en forværring af barnets tilstand – men se dette som et godt tegn på at dit barn tager imod zoneterapien. Forværringerne aftager igen kort efter, og dit barn kommer i super god balance.

(Skulle der opstå feber, så har det i det fleste tilfælde ikke noget med zoneterapien af gøre – opsøg da læge)


 

Hvorfor købe et online kursus?

Du kan hjælpe dit barn på en blid og nænsom måde hjemme i vante og trygge omgivelser.

Som småbørnsfamilie ved man at der opstår sygdom i ny og næ og hos nogle familier måske ofte. Symptomer kan opstå på alle tidspunkter af døgnet og ved at have taget et online kursus hos Raskerollinger er du altid parat til at yde førstehjælp med zoneterapi til dit barn.


 

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Raskerollinger har delt online kurserne op, så du kan vælge lige præcis det kursus der passer til den udfordring du og dit barn står med.

 

Hvad skal jeg som forældre kunne?

Du kan ikke gøre noget forkert med zoneterapi – men husk at lytte til barnet: hvis barnet siger fra, skal du ikke behandle lige på dette tidspunkt, men vente på at barnet giver dig lov til at behandle.

Zoneterapeuter arbejder forskelligt lige præcis som forældre vil arbejde forskelligt – intet er forkert så længe det har en effekt.

 

Hvor kan behandlingen af mit barn foregå henne?

Behandlingen kan foregå alle steder. Du skal finde et sted hvor der er trygt og godt for dit barn. Det aller vigtigste er, at barnet vil være med til at få zoneterapi og at der er en ro og god atmosfære omkring Jer.
 

Hvordan betaler jeg for et online kursus?

Hos Raskerollinger betaler du for hvert kursus du behøver. Du vælger hvilket kursus der er relevant for netop den udfordring du og dit barn står i.

Alle online kurser findes under “Kurser” øverst i bjælken og alle priser på siden er incl. moms.

 

Skulle du have flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Raskerollinger